Eu sunt iubire. Iubire de frumos, de special, de poveste și de emoție.

❤️Eu sunt Andreea Paraschiv. Sunt creatoare de povești puse în bijuterii. Caut să mă inspir din tot ce ne oferă viața aceasta mai frumos și mai bun, adun simboluri și bucăți din poveștile trăite și astfel dau naștere bijuteriilor BuzduBijoux. Îmi place să captez amintirile în accesorii care se poartă & se folosesc cu dragoste mult, mult timp.

🌟Unicitatea dată de personalizarea bijuteriilor le face și mai speciale, și mai prețioase. Sunt un mod delicat de a spune cuiva cât îți este de drag.

❤️Eu sunt Mama. Sunt mama de două minuni care îmi umplu inima de bucurie și de mândrie. Doi copii magici care m-au făcut mereu să merg spre cea mai bună versiune a mea, să caut să mă autodepasesc, să îmi găsesc fericirea pe care să o aduc și în sânul familiei.

❤️Eu sunt Soție. Soția unui om cald și haios, cel mai mare susținător al ideilor mele poznase, al visului meu măreț și bărbatul pe care mă pot baza oricând, în oricare dintre ipostazele mele.

🌟BuzduBijoux s-a născut și a crescut din dorința de a aduce mai bine, mai bun și mai frumos în jurul meu, de a alimenta fericirea celor la care ajung, măcar un strop, printr-o #bijuteriecusuflet.

🌟Misiunea mea este de a te ajuta să le arăți celor dragi cât sunt de apreciați, prin mesaje și simboluri alese anume sau de a te răsfața chiar pe tine cu un accesoriu care să te însoțească ori de câte ori îl alegi, prin feminitate,simplitate și impact.