Bratara cu figurine diverse in tematica Craciun, 12mm, Argint 925

69,00 RON

Bratarile cu personaje haioase de iarna sunt destinate atat celor mici, cat si celor mari si fac parte dintr-o colectie creata special pentru Craciun. Se potrivesc oricarei manute, avand conturul bine finisat si dimensiunea reglabila prin noduri glisante. Putem crea astfel o bijuterie de suflet, cu mesaj unic si dedicat celui/celei care o va purta.

Se poate personaliza prin gravura laser, cu textul/simbolul dorit. Se poate folosi orice culoare de snur, iar comanda dureaza 4-5 zile. 

Dimensiune pandantiv:±14mm

Dimensiune snur: lungime reglabila

Material: Argint 925

Se livreaza pe cartonas personalizat, ambalat de cadou. 

Cantitate

  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Ambalare cadou gratuita Ambalare cadou gratuita
  • Gravura verso gratuita Gravura verso gratuita

S-ar putea sa-ti placa

Reviews

Lasa un review

Bratara cu figurine diverse in tematica Craciun, margele Miyuki, Argint 925

Bratarile cu personaje haioase de iarna sunt destinate atat celor mici, cat si celor mari si fac parte dintr-o colectie creata special pentru Craciun. Se potrivesc oricarei manute, avand conturul bine finisat si dimensiunea reglabila. Putem crea astfel o bijuterie de suflet, cu mesaj unic si dedicat celui/celei care o va purta.

Se poate personaliza prin gravura laser, cu textul/simbolul dorit. Se poate folosi orice culoare de snur, iar comanda dureaza 4-5 zile. Snurul este rosu/verde, cu margelute miyuki in aceleasi culori, iar la capete sunt margelute din argint de 2mm.

Dimensiune pandantiv: difera in functie de personaj ±14mm

Dimensiune snur: lungime reglabila

Material: Argint 925

Se livreaza pe cartonas personalizat, ambalat de cadou. 

Lasa un review